Van links naar rechts: Leander Grooten, Sander Damen, Verona Westera, Bart Kraan, Linkeke Voltman, Clemens Bielen, Han van der Laar, Gerwin Nijkamp, Bernhard Harfsterkamp en Sis Huiskamp. Foto: Henk Klein Holte
Van links naar rechts: Leander Grooten, Sander Damen, Verona Westera, Bart Kraan, Linkeke Voltman, Clemens Bielen, Han van der Laar, Gerwin Nijkamp, Bernhard Harfsterkamp en Sis Huiskamp. Foto: Henk Klein Holte Foto:

Correspondenten ook in 2020 op pad voor lokaal nieuws

Zonder correspondenten geen nieuwsartikelen. Zonder nieuws geen krant en digitale nieuwsplatforms.
Ook in het weer bijna voorbijgevlogen jaar 2019 hebben de correspondenten en redacteuren van Achterhoek Nieuws, u met nieuwswaardige, informatieve, ontroerende en soms ook vrolijke artikelen op de hoogte gehouden van actuele zaken en ontwikkelingen die speelden in de gemeente. We willen als lokale krant het nieuws van dichtbij elke week op de mat brengen en u dagelijks op de hoogte houden via onze website.

Nieuwsverhalen, interviews, sportverslagen, maar ook achtergrondartikelen en columns verschijnen wekelijks in Achterhoek Nieuws Winterswijk. Met grote inzet gemaakt door de correspondenten van Achterhoek Nieuws, waarbij zij allen gebruikmaken van hun kennis en expertise en hun netwerken. Ook in het komende jaar zullen zij weer op pad gaan om met aandacht uw verhaal op te tekenen. Onze correspondenten vormen onze ogen en oren in de Winterswijkse samenleving en zijn daarom onmisbaar voor de krant en de website.

In 2019 was één van de belangrijkste veranderingen binnen Achterhoek Nieuws de samenwerking met DPG Media, uitgever van de Weekkrant. De Weekkrant verdween per november. Gelukkig konden Han van der Laar en Lineke Voltman aan het correspondententeam van Achterhoek Nieuws worden toegevoegd. Voor hen moet het een vreemde ervaring zijn geweest, om hun naam terug te zien in een krant die voorheen als concurrent gezien werd. De redactie van Achterhoek Nieuws is blij met de versterking van het team en hoopt in het nieuwe jaar u als lezer weer te bedienen met nog meer lezenswaardige artikelen.

Namens Achterhoek Nieuws wens ik u allen alle goeds toe voor 2020! Heeft u tips voor de redactie, schroom niet, maar mail naar redactie@achterhoeknieuwswinterswijk.nl. Wie weet komt een van de correspondenten langs om uw verhaal op te schrijven.

Verona Westera