Yasmin Smalbraak. Foto: Eigen foto
Yasmin Smalbraak. Foto: Eigen foto

Leden HV Winterswijk plaatsen zich voor Gelderse kampioenschappen

WINTERSWIJK - Vorig weekend werden voor de pony's de laatste selectiewedstrijden verreden in Vragender waarmee deelnemers zich konden plaatsen voor de Gelderse kampioenschappen.

Marly Aarnink en Infinity werden kringkampioen door beide proeven in de klasse M1 te winnen met 200,5 en 206,5 punten. Thirsa Oonk en Amigo werden in de klasse M2 twee keer eerste met 186,5 en 181 punten. Shelby Groothuis en Dien wonnen een tweede prijs in de klasse L2 met 200 punten. Ook zij plaatsten zich hiermee voor de Gelderse kampioenschappen.
Anouk Kempers kwam met Equitalle aan start in de klasse B. Met monsterscores van 220 en 219,5 punten wonnen zij beide proeven. Hiermee werden ze tevens kringkampioen en mogen naar de Gelderse kampioenschappen.
Yasmin Smalbraak won met Landsbury Blue Print haar proef in de klasse B categorie C met 200 punten. Over de selectiewedstrijden waren zij daarmee de beste combinatie en werden ook kringkampioen. Britt Oonk en Golden Lady behaalden in de klasse M2 een derde prijs met 186,5 punten. Voor Maud Pasman en Bruno was er in de klasse B een vijfde prijs met een score van 195,5 punten.

Yasmin Smalbraak kwam al eerder aan de start met Landsbury Blue Print in Brummen in de klasse B categorie C. Zij wonnen een tweede prijs met 195,5 punten. Marly Aarnink won met Infinity in de klasse M1 een tweede prijs met 197,5 punten.

Anouk en Equitalle.  Foto: Eigen foto