Overdracht van de nieuwe hesjes door Jan Haan, namens de Odd Fellows aan Geeskemaria Visser (l) en Irma Krommenhoek, organisatoren van Vaste Prik. Het logo is ontworpen door Yelitza Jansen. Foto: Janneke Roelofs

Overdracht van de nieuwe hesjes door Jan Haan, namens de Odd Fellows aan Geeskemaria Visser (l) en Irma Krommenhoek, organisatoren van Vaste Prik. Het logo is ontworpen door Yelitza Jansen. Foto: Janneke Roelofs

Janneke Roelofs

Odd Fellows steekt Vaste Prik Gorssel in het nieuw

GORSSEL - Vaste Prik Gorssel krijgt dankzij de Odd Fellows letterlijk een eigen gezicht. Met een donatie zijn hesjes aangeschaft met daarop het logo van Vaste Prik.

De Graafschaploge van de Odd Fellows Zutphen herkende bij Vaste Prik Gorssel waarden, waar ook de Odd Fellows voor staan, namelijk zorg voor de leefomgeving en het versterken van de sociale binding. De donatie voor de aanschaf van bedrukte hesjes is gedaan om de doelstellingen van Vaste Prik te ondersteunen en deze club de kans te geven zich verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Namens de Odd Fellows Zutphen overhandigde Gorsselnaar Jan de Haan de mooie hesjes aan de initiatiefnemers van Vaste Prik, Geeskemaria Visser en Irma Krommenhoek.

Vaste Prik is heel erg blij met de donatie van de hesjes en is dankbaar voor deze steun in de rug. De vrijwilligers komen op de vierde zaterdag van elke maand bijeen om het zwerfafval in Gorssel op te ruimen. Vaste Prik heeft met Marieke Reinderink (beleidsmedewerker integrale veiligheid en crisisbeheersing) van de gemeente Lochem besproken of de activiteit binnen de huidige coronamaatregelen veilig kan worden uitgevoerd. En dat kan. Aanstaande zaterdag 23 januari om 10.00 uur gaat Vaste Prik weer op pad om Gorssel zwerfafval vrij te maken. Verzamelen op het dorpsplein kan helaas niet, dus iedereen begint vanuit huis. Wie zich aanmeldt met een e-mail aan fransje40@live.nl krijgt alle benodigde informatie.

Odd Fellows
De organisatie Odd Fellows stelt zich tot doel mensen te verbinden. Naast levensbeschouwelijke zaken krijgen ook maatschappelijke activiteiten de volle aandacht. Allerlei goede doelen en maatschappelijke initiatieven worden met geld of mankracht ondersteund. Voor meer informatie over de Odd Fellows Zutphen, zie www.graafschaploge.nl of mail naar Jan de Haan: haanjan@hotmail.com.