Boeken 'Gemeente Gorssel door de jaren heen'. Foto: PR

Boeken 'Gemeente Gorssel door de jaren heen'. Foto: PR

Plaatjesactie De Elf Marken groot succes

GORSSEL - In januari heeft De Elf Marken de plaatjesactie van Jumbo overgenomen met als doel om zoveel mogelijk mensen uit de oude gemeente Gorssel aan een compleet boek je helpen. Inmiddels hebben een groot aantal mensen gebruik gemaakt van de gratis ruilservice of hebben een complete set van 268 plaatjes besteld. Zij hebben nu hun boek 'Gemeente Gorssel door de jaren heen' helemaal compleet.

Jumbo had het boek huis aan huis verspreid in de gehele oude gemeente Gorssel, maar veel inwoners van de verder weg gelegen dorpen winkelen niet bij Jumbo in Gorssel. Om ook hen van een compleet boek te voorzien heeft De Elf Marken met instemming van Jumbo een hoeveelheid complete sets plaatjes laten drukken en deze voor een beperkt bedrag te koop aangeboden. Van deze mogelijkheid is op grote schaal gebruik gemaakt. Iedereen die graag een mooi compleet boek wilde hebben kan daar nu over beschikken.

Er zijn nog een aantal sets plaatjes beschikbaar. Bestellen kan nog tot 1 maart 2021. Ga naar website www.deelfmarken.nl, lees daar wat mogelijk is, download het bestelformulier en volg de instructies op het formulier.
Ook is het mogelijk een nieuw leeg boek te bestellen. Mist u in uw boek nog een paar plaatjes? Deze kunt nog steeds gratis nabestellen. Kijk op de website voor nadere informatie. Geef de bestelling wel voor 1 maart door.