Er is nog een kleine voorraad over; bestellen kan nog. Foto: PR

Er is nog een kleine voorraad over; bestellen kan nog. Foto: PR

Compost, koemestkorrels en potgrond voor bloeiende harmonie

GORSSEL/EEFDE De Harmonie Gorssel-Eefde is afgelopen zaterdag weer actief op pad geweest. Nadat ze de week ervoor oud papier hadden opgehaald, reden ze nu rond om de vooraf bestelde zakken compost, potgrond en koemestkorrels aan huis te bezorgen.

Dit keer trokken de harmonieleden, vanwege corona, niet per trekker met kar door de dorpen heen om huis aan huis te verkopen. Via diverse media hebben ze de afgelopen weken iedereen uitgenodigd om per mail te bestellen. Dat is volgens de muziekvereniging prima verlopen.

Alle bestellingen in Eefde en Gorssel zijn keurig door de leden afgeleverd en goed ontvangen. Ondanks corona en met inachtneming van de richtlijnen is er zo niet alleen goed verkocht, maar ook aan de sociale binding gewerkt. Menig gezellig babbeltje (op afstand) werd tijdens het afleveren gemaakt. Zo kan de vereniging zowel financieel als maatschappelijk blijven bloeien en groeien. Hopelijk gebeurt dat met de tuin en planten ook.

Er is nog beperkte voorraad over, dus wie nog een (extra) bestelling wil doen, dan kan dat zolang de voorraad strekt. Dit kan door een mailtje sturen naar: info@deharmoniegorsseleefde.nl.

De verkoopprijs is 6 euro per zak van 40 liter (compost en potgrond). En een zak koemestkorrels voor 17,50 euro. De bestelling wordt afgeleverd, nadat de betaling is ontvangen op IBAN: NL87 RABO 0322 3591 71.

Mocht de voorraad op een gegeven moment op zijn, dan krijgt men uiteraard het geld terug.