'De lokale ondernemers zijn dankbaar voor de steun'

Vervolg van voorpagina
Door Arjen Dieperink

LOCHEM - In een interview met de Berkelbode liet Nobel enkele weken geleden al weten hoe de LOV deze week meer aandacht voor de winkeliers wilde vragen. Op het moment van het interview waren de huidige versoepelingen nog onbekend, maar achteraf blijkt dat de plannen van de LOV en de versoepeling mooi samenkomen. Hugolien laat een hart zien. "Het is de bedoeling dat de zon er doorheen schijnt en het hart zo op de grond projecteert. In ieder geval laat het zien dat de LOV het hart op de goede plek heeft en dat wij blij zijn om iedereen weer te kunnen verwelkomen. We willen dit op deze manier naar de bezoekers van het centrum van Lochem uitdragen."

Dankbaar voor steun
De welkom-terugactie van de LOV betreft niet uitsluitend de vele harten die in de binnenstad zijn neergehangen. Tevens verwelkomt de LOV de bezoekers met spandoeken. "De lokale ondernemers zijn dankbaar voor de steun die ze tijdens de lockdown van de bezoekers hebben mogen ontvangen", aldus Hugolien Nobel.
Een andere actie van de LOV is om in aanloop naar de paasdagen bij een aankoop een zakje chocolade paaseitjes weg te geven. Aan het zakje zit een kaartje met een QR-code. Wie deze scant komt terecht op de LOV-website, waar men zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief. Hierdoor blijft de bezoeker op de hoogte van de laatste LOV-verrassingen. "Onder alle inschrijvers van de digitale nieuwsbrief worden shoptegoeden van 25 tot honderd euro verloot. Deze kan men verzilveren bij een Lochemse winkel. De actie organiseren wij met medewerking van de supermarkten Albert Heijn, Plus Cornelis en Jumbo Lochem. Zij sponsoren de paaseitjes".


www.lovlochem.nl