De Dalton basisschool Nettelhorst organiseert op 17 april de lente fietstocht. Foto: Arjen Dieperink

De Dalton basisschool Nettelhorst organiseert op 17 april de lente fietstocht. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Lentefietstocht Nettelhorst

NETTELHORST - Het wordt volledig coronaproof georganiseerd: de lentefietstocht van de Dalton-basisschool Nettelhorst. Met z'n tweeën of met een groepje, iedereen is van harte welkom zolang men zich maar houdt aan de geldende RIVM-voorschriften. Op 17 april is het zover. Vanaf tien uur vertrekken de groepjes om de beurt vanaf het startpunt bij school aan de Bolsbeekweg 4 in Nettelhorst.

Er wordt aan de deelnemers een bijdrage van 2,50 euro gevraagd. Voor dat bedrag ontvangt de deelnemer een rugzakje met de fietsroute. Het rugzakje is gevuld met eten en drinken. De opbrengst van de fietstocht komt ten goede aan de school. Met de opbrengst wil men inspirerende activiteiten gaan ondernemen. Na aanmelding, dit kan tot 10 april, ontvangt men informatie over de tocht, starttijd en de wijze van betaling.

Prijs
Om toch een spelelement te creëren wordt er aan de deelnemers gevraagd om met het verkregen tasje de meest originele foto te maken. De winnaar krijgt een prijs. Welke prijs het wordt, laat de organisatie nog in het midden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar nettelhorst@hotmail.com


nettelhorst.poolsterscholen.nl