Veerkracht: omgaan met uitdaging in het leven

LOCHEM - Veerkracht is een woord dat we nu vaker in media zien. Het gaat erom hoe we met uitdagingen in het leven omgaan. Ben je 55+ en geïnteresseerd om meer te leren over veerkracht en/of voeding & beweging als ondersteuning bij veerkrachtig worden? Stichting Welzijn Lochem nodigt je, samen met GGD Noord & Oost Gelderland, het Baken en ZorgSamen uit voor twee online voorlichtingsbijeenkomsten. Deze sessies vinden plaats via het programma ZOOM en bestaan uit voorlichting en begeleide discussies in groepjes.

- ‘Wat is veerkracht?’ vindt plaats op dinsdag 6 april 2021, 14:00-15:00 uur
- ‘Voeding & Beweging als ondersteuning bij veerkrachtig worden’ vindt plaats op dinsdag 13 april 2021, 14:00-15:00 uur.

Denk je: wat leuk! Maar ik heb zoiets nog nooit gedaan of ben niet bekend met het programma ZOOM. Meld je dan aan en wij helpen je graag op weg. Je kunt vooraf samen met een collega van Stichting Welzijn Lochem kennismaken met het programma ZOOM en daar alle benodigde uitleg voor ontvangen.

Opgeven kan door een mail te sturen aan senioren@welzijnlochem.nl. Er zijn twintig plekken per bijeenkomst beschikbaar. Vol = vol!