Alternatieve Koningsdag Lochem

LOCHEM - Voor dinsdag 27 april heeft de Lochemse Evenementen Organisatie (LEO) een alternatieve Koningsdag bedacht in samenwerking met verschillende verenigingen en ondernemers.

Op Koningsdag is er een fiets- puzzeltocht uitgezet in de omgeving van Lochem. Het thema dit jaar is: 'De wereld van Odysseus met professor Tsismenietmeedus'. Onderweg kunnen er allerlei spelletjes worden gedaan en komt men meer te weten over het avontuur wat de professor heeft meegemaakt.

Informatie en aanmelden
Vanwege de maatregelen rondom COVID-19, is het alleen mogelijk om mee te doen door vooraf aan te melden. Starttijd en deelname zijn gemakkelijk te reserveren door een email te sturen naar info@leolochem.nl. Vermeld in deze mail de naam van de deelnemers (kinderen en volwassenen), adres, telefoonnummer en twee voorkeuren voor starttijden.

Deelname is mogelijk tussen 10.00 en 15.00 uur en opgave kan tot 48 uur voor aanvang van de puzzeltocht. Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Avond4daagse Home Edition
Ook wil de organisatie nog wijzen op het feit dat dit jaar de Avond4daagse Home Edition weer gelopen kan worden. Kijk op www.avond4daagse.nl voor meer informatie.