Archieffoto: Henk van Raaij

Archieffoto: Henk van Raaij

Henk van Raaij

'Rondje Laren Bathmen'

Rondje fietsen langs restaurants

LAREN - Café Restaurant 't Langenbaergh in Laren en Restaurant De Heeren van Dorth in Bathmen organiseren een fietstocht. Het 'Rondje Laren Bathmen' wordt gehouden op 17 en 18 april.

Deelnemers kunnen starten tussen 10.00 en 13.00 uur, zij mogen de route beginnen, zowel bij de Heeren van Dorth als ‘t Langenbaergh. Er wordt gestart in tijdsblokken. Genietend van de prachtige natuur leggen de fietsers ongeveer 40 kilometer af.

De deelnemers dienen zich vooraf telefonisch aan te melden bij het bedrijf waar zij willen starten; dat kan uiterlijk tot vrijdag voorafgaand aan de tochten. ‘t Langenbaergh is bereikbaar via tel. 0573-401209; De Heeren van Dorth op 0570-541285. Op de dag van de fietstocht moeten de deelnemers zich melden bij het startpunt, 10 euro deelnamekosten betalen, waarna ze de route voor de heenweg ontvangen en een drankje 'to-go' meekrijgen. Na de eerste helft van de fietsroute bereikt men de tussenstop.
Daar levert men de route in om een route voor de terugweg te ontvangen. En een heerlijke versnapering. Dan begint de route voor de terugweg, om na weer een mooie route te eindigen bij het startpunt. Lever daar de route in en ook op het eindpunt staat een heerlijke versnapering te wachten!

Verder gelden de regels: blijf thuis bij klachten; houd 1,5m afstand; take-away, de terrassen zijn gesloten; geniet vooral van de omgeving, de versnapering en neem de tijd; houd de omgeving voor de andere schoon, neem het afval mee naar de stops of mee naar huis.
Iedere deelnemers betaalt dus 10 euro, maar dat is inclusief de route en versnaperingen.