Het team van Expert Boeijink in Lochem. Foto: Jeroen Sloot Fotografie

Het team van Expert Boeijink in Lochem. Foto: Jeroen Sloot Fotografie

Expert Lochem: EK-voetbal meer dan ooit thuis
bekeken

LOCHEM – Met het EK-voetbal in zicht is dit een goed moment om een nieuwe televisie aan te schaffen. Met de nieuwste technieken worden beelden scherper en het geluid beter. Bij Expert koop je bovendien lokaal en is service altijd dichtbij.

Nick Boeijink van Expert Lochem zegt: “Het zijn onzekere tijden. We weten nog niet of je EK-wedstrijden kunt bijwonen en of we op vakantie kunnen is ook nog onduidelijk. Ook of we in de horeca naar wedstrijden kunnen kijken blijft onzeker. Zeker is dat we het EK meer dan ooit thuis zullen gaan volgen. Als je investeert in een nieuwe tv weet je zeker dat je eerste rang zit bij alle wedstrijden.”

De technische ontwikkelingen zijn snel gegaan in de afgelopen jaren. We gingen van HD (1080p) via 2K naar 4K. En inmiddels zijn er al 8K televisies. “Hoe meer pixels hoe beter het beeld. Bij een goede tv blijft hard geschoten bal ook echt een bal. Op oudere tv’s wordt het al snel een witte streep”, zo legt Nick uit.

Geluid is beleving
Hij wijst ook op de mogelijkheden om het geluid aanzienlijk te verbeteren. “Geluid is belangrijk voor de juiste beleving, ook bij een voetbalwedstrijd. Het is niet voor niets dat bij wedstrijden in lege stadions toch publieksgeluid wordt toegevoegd”, zo legt hij uit. De platte tv’s van tegenwoordig produceren van zichzelf niet veel lage tonen. Het aansluiten van een soundbar zorgt ook op het gebied van geluid voor een andere dimensie. Bij Expert geven ze graag advies en kunnen ze het verschil laten horen.

Anders dan bij veel andere elektronicawinkels is de service van Expert altijd dichtbij huis. Een nieuwe televisie en eventuele randapparatuur wordt thuis aangesloten en perfect afgesteld.

EK-campagne
Met het EK-voetbal in zicht begint Expert een campagne. Zo rijdt er de komende tijd een busje door Nederland die de naam ‘Hebbus’ heeft meegekregen. Luisteraars van Radio 100% NL krijgen te horen waar de bus zich bevindt en wie daarna het eerst bij de plaatselijke Expert-winkel is, wint de inhoud van de Hebbus. Dat kan een televisie zijn of een ander apparaat. Deze campagne start in de week van 17 tot 23 mei. Bij de campagne speelt keepster Sari van Veenendaal van het Nederlandse vrouwenelftal en van PSV een belangrijke rol.

Nick Boeijink zegt: “Het is nu een perfecte tijd om een nieuwe tv aan te schaffen. Bij ons valt wat te kiezen en we geven graag advies zodat iedereen de juiste aankoop doet. Onze winkel is weer geopend en vooraf afspreken is niet meer nodig. Onze winkel heeft bovendien genoeg vierkante meters om meerdere klanten tegelijk te ontvangen.”


Expert Lochem

Eekmolenweg 6

7241 CM Lochem

0573 - 25 63 84