Lochem in Bloei

In 2020 heeft Team Opbouwwerk van Intratuin Lochem 5500 bloembollen gekregen. Alle basisschoolleerlingen uit de verschillende kernen is gevraagd de bloembollen een mooi plekje te geven. Inmiddels staan de bollen in bloei en zijn prachtige foto's met bijhorende verhalen ingezonden!

Zoals het verhaal van Evi Janssen uit Laren. Zij heeft een bloempot beschilderd en daar de bloembollen in gepoot. Dit heeft ze gemaakt voor haar oude opa en opoe om hen op te vrolijk in deze tijd waarin zij eenzaam zijn. De missie van Evi is geslaagd en de bloemen bloeien prachtig! Voor dit mooie en lieve gebaar wordt Evi in het zonnetje gezet met een leuk cadeau.


#watkanwel

De komende zomer zal wederom anders zijn. Minder op vakantie of misschien ook niet? Beperkte mogelijkheden en nagenoeg geen evenementen. Geef het een positieve draai onder de noemer #watkanwel en maak het extra leuk in je eigen buurt of straat!

Vorig zomer heeft Team Opbouwwerk bijgedragen en meegedacht aan de bijhuis/balkon bingo, muziekoptredens op verschillende plekken, zwaaiacties en nog veel meer. Welk idee heb jij voor deze zomer?

Heb jij, samen met een van de buren, een super idee maar weet je niet zo goed die volgende stap te zetten? Breng je plan voor 4 juni bij Team Opbouwwerk onder de aandacht zodat ze kunnen meedenken en kunnen helpen om het te realiseren! Daarmee breng je een tof initiatief tot leven voor je buurt. Samen pakken we het aan!


opbouwwerk@welzijnlochem.nl
o.v.v. Zomer2021