Zonnebloemloterij Lochem-Laren van start

LOCHEM/LAREN - De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook deze groep is hard getroffen door corona: veel van de uitstapjes en gezellige activiteitenmiddagen konden door corona helaas niet doorgaan. Nu de coronamaatregelen meer en meer worden versoepeld, hoopt de Zonnebloem afdeling Lochem-Laren binnenkort weer mooie activiteiten te kunnen organiseren. En daar is geld voor nodig. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt het mooie vrijwilligerswerk. Vanaf 1 juni starten de vrijwilligers met de verkoop van loten in Lochem en Laren.

Loten kopen kan op drie verschillende manieren: online via www.zonnebloemlochem.nl (klik op de button rechts op de pagina), telefonisch via Hilde Harnsma op 06 – 1230 6551 en door een mail te sturen naar zonnebloemlochemlaren@gmail.com.

Mooie prijzen
Door loten te kopen steunt men het werk van de Zonnebloem afdeling Lochem-Laren. Bovendien maakt men kans op één van de prijzen uit het prijzenpakket, zoals een vakantie in het Safari Resort Beekse Bergen, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer en een originele Zonnebloem thermosfles. De trekking vindt plaats op 8 november 2021.