Oprichting Biljartclub B.C. Barchem

BARCHEM - Op 7 juni is in Barchem biljartclub B.C. Barchem opgericht. In het verleden speelde het merendeel van de leden bij 'De Hoge weide' in Lochem. Inmiddels bestaat de club uit veertien leden en is men overgestapt naar ‘t Onderschoer te Barchem waar men alle thuiswedstrijden speelt.

B.C. Barchem start binnenkort - zodra de coronaregels het toelaten - t/m 31 augustus met een onderlinge competitie, dat gespeeld wordt op de maandagmiddag. Vervolgens start met ingang van september tot en met april 2022 een dagcompetitie met drie teams (12 personen). Alle thuisspelende partijen worden gespeeld op de maandag- en vrijdagmiddag.

Inmiddels is de biljartclub aangesloten bij Biljartbond Ruurlo en speelt tegen 4 teams Andriessenhuis, 4 De Bundeling, 2 De Keizerskroon en 1 Baan uit Geesteren. Alle resultaten van uitslagen en standen zijn terug te vinden op www.biljartpoint.nl.

Interesse om mee te doen met een van de competities? Neem contact op met Jan Koopman via 06 - 152 766 65 of info@jakoma.nl.