Viering St. Josephkerk

LOCHEM - Zondag 27 juni om 10.00 uur is er een eucharistieviering met muziekopnames van koor Marinata. Thema van de viering: 'Luisteren naar Gods stem'. In de viering gaat voor pastor F. Zandbelt. Lector: mv. R. Wildemors. Aanmelding en registratie bij binnenkomst van de kerk op basis van de 1,5 meter capaciteit van de kerkruimte.


‘Soli Deo Gloria’ laat zich weer horen

HARFSEN - Muziekvereniging ‘Soli Deo Gloria’ Harfsen mag eindelijk weer samen muziek maken en geeft daarom op dinsdag 13 juli een mini-zomerconcert. Dit vindt vanaf 20.00 uur plaats op het terras voor de ingang van Hoeflo in Harfsen. 

Zowel de fanfare als de malletband zullen een aantal vrolijke nummers laten horen. Luisteren is gratis en mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan zal het concert helaas niet door kunnen gaan. Houd hiervoor facebook en de website van Soli Deo Gloria in de gaten.


sdgharfsen.nl


Verschuiving kerkdiensten Laren

LAREN - Door een technische storing heeft de kerkdienst afgelopen zondag geen doorgang kunnen vinden. De overstapdienst, waarin kinderen afscheid nemen van de kinderkerk en doorgaan naar de jongerengroepen, is verschoven naar komende zondag 11 juli. Ook de uitzending van 'Het verhaal achter het lied' wordt doorgeschoven naar zondagavond 11 juli. De dialectdienst van volgende week, waarin mw. Netty Hengeveld zou voorgaan, wordt verschoven naar 29 augustus.


Repair Café Epse/Joppe weer van start

EPSE/JOPPE - Na een lange pauze vanwege corona, gaat Repair Café Epse/Joppe weer van start. Iedereen kan langskomen om kapotte meubeltjes, kleine elektrische apparaten, kleding, speelgoed en andere gebruiksvoorwerpen te laten repareren. Vrijwilligers helpen gratis bij allerlei reparaties. Het Repair Café kan nieuwe technische vrijwilligers gebruiken. Interesse? Kom dan een kijkje nemen. Iedereen is van harte welkom op woensdagochtend 14 juli van 9.30 tot 11.30 uur in dorpshuis/kantine van SV Epse, Hassinklaan 3 en de koffie staat klaar. Voor inlichtingen neem contact op met Rietje Dommerholt via 0575-491951 of henkenrietje@lijbrandt.nl.


Lezing St. Olavsroute van Zweden naar Noorwegen

LOCHEM - Journalist en tekstschrijver Francine Postma komt op woensdagavond 14 juli in de Bibliotheek Lochem vertellen over haar ervaringen tijdens het afleggen van de St. Olavsroute van Zweden naar Noorwegen. Deze St. Olavsroute is het meest noordelijke pelgrimspad ter wereld. Het pad is maar liefst 580 kilometer lang en gaat door bossen, over bergen, langs meren en door historische plaatsen. Francine Postma liep deze route in haar eentje. Dit Scandinavische avontuur heeft ze opgetekend in haar boek ‘Onderweg’ en op deze avond neemt ze de aanwezigen een stukje mee. Francine start om 20.00 uur en de lezing duurt tot ongeveer 22.00 uur.

De entreeprijs is 2,50 euro. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via de webagenda van de bibliotheek: graafschapbibliotheken.op-shop.nl of telefonisch 0573-252727.