Volksdansen in Eefde vanaf september weer van start

EEFDE - Mensen die blij zijn dat ze weer bij elkaar mogen komen en merken dat ze een beetje stijfjes zijn geworden in de coronaperiode, zijn welkom bij de dansgroep in Eefde. Er wordt gedanst op dinsdagmorgen. Wie mee wil doen is welkom van 9.30 uur tot 10.45 uur, met een kwartiertje koffiepauze, in 'het Hart' in Eefde.

Een gezellige groep dames (en hopelijk ook weer heren) voeren samen volksdansen uit. IsraĆ«lische dansen, Roemeense dansen, Amerikaanse , Engelse, Ierse dansen. Alles komt voorbij. Het is niet erg als men een keer de fout in gaat. Ook mensen die nog nooit aan volksdansen gedaan hebben, zijn welkom. 

De dansen zijn niet moeilijk te leren en de groep wordt begeleid door Joke Teunissen. Joke legt alles uit en doet de dansen voor. Ook mensen die buiten met een rollator lopen, maar binnen nog aardig ter been zijn, kunnen prima deelnemen.

Belangstellenden mogen twee keer meedansen en kunnen daarna beslissen of zij doorgaan. De lessen beginnen na de vakantie, op 7 september. De kosten zijn voorlopig: 6 euro per keer (betalen per kwartaal), maar hoe meer deelnemers, hoe lager de contributie wordt.

Inlichtingen en opgave bij Betty de Jong, tel. 0575-519124, of Grace Molegraaf, tel. 0575-847634.