Het toernooi op het evenemententerrein aan de Verwoldseweg in Laren. Foto: PR

Het toernooi op het evenemententerrein aan de Verwoldseweg in Laren. Foto: PR

Jongeren genieten van
beachvolleybaltoernooi

HARFSEN/LAREN - Zaterdag 10 juli organiseerde volleybalvereniging Forza Harfsen/Laren een beachvolleybaltoernooi voor kinderen tot 18 jaar uit de dorpen Almen, Harfsen en Laren. Maar liefst 20 teams met in totaal 60 enthousiaste kinderen en jongeren namen deel aan dit toernooi op het evenemententerrein aan de Verwoldseweg in Laren.

Kennismaken met volleybal én het plezier stonden voorop. De kinderen hadden flink hun best gedaan met teamnamen als Duckfriends, paardenchicks, YaKoeMa en dreamteam. Ook aan de kleding was te zien wie er bij elkaar hoorden. Na een korte uitleg, gingen ze lekker op de blote voeten in het zand ballen. De enthousiaste groep had het spelletje al snel onder de knie en genoten volop.  Aan het eind kreeg iedereen een Forza (gym)tas met wat lekkers en een aandenken in de vorm van een sleutelhanger, sticker of een pen. 

Omdat het enthousiasme zo groot was en normaal binnen wordt gevolleybald, nodigt v.v. Forza belangstellenden uit om de maand september gratis te komen meetrainen. Zie de website voor trainingsdagen en –tijden.


www.vvforza.nl