Bijna alles kan weer bij Museum STAAL

ALMEN - Er kan weer een boel bij Museum STAAL. Naast een regulier bezoek aan het museum kan men ook weer deelnemen aan de vaste rondleiding en wandeling met gids voor maximaal 8 personen. Voor beide geldt: een toegangskaartje kopen en melden waarvoor men komt. 

Iedere vrijdagmiddag start om 14.00 een (gratis) rondleiding in het museum. Het kaartje is inclusief een kopje koffie of thee. En na de rondleiding is er nog voldoende tijd om zelf het museum te ervaren.

Wandeling met gids
Iedere zondagmiddag start om 13.30 een (gratis) wandeling met gids vóór het museum. De groep is ook dan maximaal 8 personen. Na de wandeling is er nog voldoende tijd om het museum te bezoeken. Wie dit voor de wandeling wil doen, wordt geadviseerd minimaal een uur eerder te komen. De wandeling is ongeveer 5 kilometer en loopt deels over onverharde paden.

Reserveren
Reserveren hoeft niet meer, maar mag wel. Registreren of een Corona-QR-code is nog wel verplicht.

Openingstijden
Museum STAAL is tot november geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00. Van november t/m maart geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Grote groepen (tot 20 personen) kunnen op afspraak het museum ook buiten de openingstijden bezoeken.

Neem dan contact op via info@museumstaal.nl of neem een kijkje op www.museumstaal.nl.