Reanimeren en gebruik van AED leren en oefenen

EEFDE/GORSSEL - Leren reanimeren of weten hoe een AED werkt? Of deze vaardigheden nogmaals oefenen?
Kom dan naar onderstaande praktijklessen in Eefde of Gorssel. De avonden worden verzorgd door Gijs ter Brake van MYNBHV uit Laren.

Stichting AED Eefde-Gorssel
HartslagNu Eefde en Gorssel hebben de handen ineen geslagen en vormen nu samen de Stichting AED Eefde-Gorssel. De stichting heeft als doel om binnen de kernen voldoende AED’s en  burgerhulpverleners in te kunnen zetten om binnen 6 minuten eerste hulp bij een reanimatie te kunnen verlenen. Men kan nu  zowel in Eefde als in Gorssel deelnemen aan de reanimatielessen.

Data en kosten
Voor beginners zijn er de volgende data, tijden en locaties: 16 september, 30 september en 11 november van 19.00-22.00 in Kerk Gorssel en op 2 november van 19.00-22.00 uur in ’t Hart Eefde. Voor herhalingslessen kan men terecht op 21 september, 14 oktober en 18 november van 19.00-21.30 uur in 't Hart Eefde en op 28 oktober van 19.00-21.30 uur in de Kerk Gorssel. Inloop vanaf 18.45 uur.
De kosten zijn door de kleinere toegestane groepsgrootte (max 8 personen) en vernieuwde eisen hoger dan voorheen, maar door compensatie vanuit de Stichting heeft men de kosten kunnen beperken. Beginnersles kost 20 euro, een herhalingsles 15 euro. Dit geldt enkel voor inwoners binnen Eefde en Gorssel. Voor deelnemers buiten Eefde en Gorssel zijn de kosten respectievelijk 10 euro per les hoger. Declaratie bij de ziektekostenverzekering is afhankelijk van uw verzekering maar vaak mogelijk.

Aanmelden
Aanmelden kan bij de coördinatoren zelf of door te mailen naar contact@aedeefdegorssel.nl.. Vermeld hierbij uw naam, geboortedatum, adres, gewenste datum en cursus. Vervolgens ontvangt men zo snel mogelijk een bevestiging en het verzoek het lesgeld over te maken.


www.aedeefdegorssel.nl 

www.hartslagnu.nl