POWER: Veerkracht op leeftijd

LOCHEM - POWER is een project voor 50-plussers die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Zes inspirerende workshops wanneer je in een volgende levensfase komt. Deze inspiratieworkshops kunnen de horizon verbreden en hebben betrekking op vijf levensdomeinen: lichaam en geest; sociale contacten; materiƫle situatie; arbeid en activiteiten en inspiratie en zingeving.

De workshops zijn op donderdagochtend van 9.00 uur (inloop) tot 12.30 uur, op 23 september, 7 oktober, 21 oktober, 4 november, 18 november en 2 december, in Het Stadshuus (zaal Marktkamer) Markt 3 te Lochem. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vinden de workshops doorgang. De kosten voor de Power workshops (6 in totaal) zijn 75 euro per persoon, inclusief materiaal en koffie/thee. De workshops zijn geschikt voor diegenen die nadenken over de toekomst (bijvoorbeeld na een werkzaam leven), die ervaringen willen delen met gelijkgestemden en/of nieuwe inspiratie op willen doen.

Voor informatie over Power wordt men in contact gebracht met de begeleiders van deze workshops, zij kunnen meer vertellen over de workshops. Voor aanmelding kan men een mail sturen naar senioren@welzijnlochem.nl met vermelding 'aanmelding Power' of bellen met Stichting Welzijn Lochem: 0573-29 70 00.