Dienst van Gebed en Heelheid in Gudulakerk

LOCHEM - Op zondag 26 september 10.00 uur is er weer een Dienst van Gebed en Heelheid. Het thema van deze dienst is ‘Heer, raak mij aan met uw adem’. Ds. Corien Veenhuizen is de voorganger.

Deze viering is voorbereid door werkgroepleden, die meewerken in de viering. De lezingen zijn uit Genesis en de brief van Jacobus. Er worden namen genoemd van zieken of van gemeenteleden die bemoediging nodig hebben en er wordt voor hen speciaal een kaars aangestoken. 

Namen opgeven kan bij de werkgroepleden en bij de voorganger. Uiteraard is het belangrijk dat deze persoon wel eerst gevraagd wordt of hij/zij dit wil. Ook namen van mantelzorgers kunnen genoemd worden. Er is een mogelijkheid om een persoonlijke zegen te ontvangen in de dienst. 

Cantor-organist Els Dijkerman zal de dienst muzikaal begeleiden en enkele leden van de Taizé-groep zullen Taizéliederen zingen. 

Meer informatie of doorgeven van namen via Melita Lever (melita.lever@lijbrandt.nl of 06 - 363 170 82 of Corien Veenhuizen (corienveenhuizen@gmail.com, 06 - 304 457 25 of 0573 - 769 013).