Verras je buren met een taartje

LOCHEM - Burendag is een landelijk initiatief van Douwe Egberts en Oranje Fonds dat dit jaar wordt gehouden op zaterdag 25 september. Ook Team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem vindt het bevorderen van contact in en met de buurt van groot belang. Om dat contact aan te moedigen, houden zij op Burendag de actie: Verras je buren!

Meedoen is eenvoudig: leg in een mailtje aan Team Opbouwwerk uit waarom juist deze buurman, buurvrouw of buurkinderen speciaal zijn en dus in het zonnetje gezet mogen worden. Daarmee maakt men kans op de bezorging van een gratis taartje bij de buren op Burendag. Ook wanneer men de buren nog niet zo goed kent is een reactie welkom en is de bezorging van een taartje wellicht een mooi uitgangspunt voor een nadere kennismaking. Wereldbakker Wijnand uit Laren stelt een aantal lekkere taartjes beschikbaar voor deze Burendag-actie.

Stuur voor woensdag 22 september een mail met eigen gegevens, de buren die een taartje verdienen en waarom naar opbouwwerk@welzijnlochem.nl of neem contact op via 0573 - 297 000. Uit de inzendingen wordt een aantal buren geloot die een mooie taart van Wereldbakker Wijnand in ontvangst mogen nemen.

Ook na Burendag iets leuks doen in of met je buurt? Neem dan contact op met Team Opbouwwerk via opbouwwerk@welzijnlochem.nl en zij denken mee of helpen met organiseren.