Nick Boeijink van Expert Lochem. Foto: Jeroen Sloot/Expert Lochem
Nick Boeijink van Expert Lochem. Foto: Jeroen Sloot/Expert Lochem JEROEN SLOOT

Populaire Expert Korting Festival weer in aantocht

LOCHEM – Bij Expert Lochem barst binnenkort weer het jaarlijkse Korting Festival los. Van 20 september tot en met 3 oktober staat er dagelijks een andere productgroep in de schijnwerpers tot maar liefst 20 procent korting. Dat is goed nieuws voor wie toch al een nieuwe televisie, wasmachine, wasdroger, koelkast of een inbouwapparaat wilde kopen. En misschien kan het anderen overhalen om een geplande aankoop naar voren te halen.

Nick Boeijink van Expert Lochem zegt dat het Korting Festival altijd een groot succes is. “Het is een mooie gelegenheid om een apparaat aan te schaffen voor minder geld. Tot 20 procent is best veel korting. Je betaalt tijdens het festival feitelijk geen btw op veel producten”
Service

Service
En ondanks de korting blijft de service van Expert uiteraard overeind. Dus apparaten worden, net als altijd, bezorgd en geplaatst bij de klant thuis. Dit gebeurt door deskundige medewerkers. Zij hebben veelal een fabriekstraining gevolg en kennen de apparaten door-en-door. Als een apparaat onverhoopt binnen de garantietermijn een mankement vertoont dan kan de repartie vaak snel worden geregeld. Ter plekke of in de Lochemse werkplaats. Opsturen is dan meestal niet nodig.

Nick Boeijink geeft aan dat Expert dit jaar voor het Korting Festival extra afspraken met fabrikanten heeft gemaakt. Dat was nodig omdat er door een tekort aan chips soms leveringsproblemen ontstaan. “Er is voldoende aanvoer zodat we de speciale aanbiedingen ook kunnen waarmaken”, zo luidt de belofte.

Zuiniger
Het Korting Festival kan ook een goede gelegenheid zijn om een oud(er) apparaat te vervangen voor een energiezuiniger variant. In dat opzicht gaan de ontwikkelingen snel. Veel koel-/vriescombinaties zijn de laatste jaren veel zuiniger in gebruik geworden.
Expert vestigt binnenkort via TV-commercials, advertenties en de bekende folder de aandacht op het Korting Festival van dit jaar.


Expert Boeijink Lochem, Eekmolenweg 6, 7241 CM Lochem

0573 25 63 84

expert.nl/winkels/lochem