Beeld: PR

Beeld: PR

Amateurtheatergroep Sequoia zoekt spelers voor nieuwe voorstelling

Algemeen

EPSE - Theatergroep Sequoia uit Epse maakt theater voor jong en oud over maatschappelijke onderwerpen. Volgend voorjaar komt er een nieuwe voorstelling, ‘Nergens goed voor’, over pesten en buitensluiting, over anders zijn en de moed om door te gaan. Totaal worden zes voorstellingen gespeeld en de theatergroep is nog op zoek naar spelers.

De voorstelling, geschikt voor iedereen van 8 jaar en ouder, gaat over pestkoppen en treitergeiten. Over mensen - en dieren - die gepest worden, maar die het er niet bij laten zitten. Over mensen die worden buitengesloten en toch hun eigen plan trekken en daardoor uiteindelijk sterker uit de strijd komen. 

In Nergens goed voor werkt Sequoia voor het eerst samen met dansers van Dansstudio Pop-Up uit Lochem. Acteurs en dansers samen op het toneel. Zij vertellen het verhaal van Bob en Gina. Het verhaal van Jackie en Assepoester. Nergens goed voor is geen sprookje. Of toch wel? 

Er worden in totaal zes voorstellingen gespeeld, in het laatste weekend van maart en de eerste twee weekenden van april, op drie verschillende locaties in de gemeente Lochem. 

Wie het leuk lijkt om toneel te spelen en iedere woensdagavond samen te oefenen, kan zich aanmelden via tgsequoia.nl.