Stem op Scouting Kompasnaald Gorssel

GORSSEL - Scouting Kompasnaald Gorssel doet ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport van de Rabobank.

Leden van de Rabobank kunnen in oktober een stem uitbrengen op het bestedingsdoel van diverse verenigingen, waaronder de Kompasnaald Gorssel. In de afgelopen jaren heeft de vereniging het geld gebruikt voor een nieuwe PVC-vloer en voor algeheel onderhoud van het clubhuis en vernieuwing van het meubilair. Dit jaar wil men het geld besteden aan nieuw sanitair, een nieuwe picknickbank voor buiten en nieuw pionierhout om mee te bouwen (te pionieren). Met deze actie kan de Kompasnaald minimaal 100 en maximaal 2500 euro binnenhalen. Iedere stem levert geld op.

Stemmen
Binnenkort ontvangen de leden van de Rabobank een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 4 tot en met 25 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen.
Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht. Iedere stem op de Kompasnaald levert geld op, men hoopt dan ook op vele stemmen. Voor meer informatie, zie de website.


www.rabobank.nl/noa