De gebakjes werden op Nationale Ouderendag rondgebracht door een aantal heren van de Ronde Tafel Lochem. Foto: PR

De gebakjes werden op Nationale Ouderendag rondgebracht door een aantal heren van de Ronde Tafel Lochem. Foto: PR

Ronde Tafel Lochem brengt 500 gebakjes rond

LOCHEM - In totaal vijfhonderd ambachtelijke lokaal gemaakte gebakjes werden afgelopen vrijdag 1 oktober op Nationale Ouderendag rondgebracht door een aantal heren van de Ronde Tafel Lochem. Met dozen vol gebakjes, gemaakt door Bakkerij Ten Broeke trokken ze Lochem rond om de ouderen in de verzorgingshuizen te verrassen. 

De overheidscampagne ‘één tegen eenzaamheid’ gaf de mannen van de Ronde Tafel de inspiratie om op pad te gaan en de ouderen en het personeel van de verzorgingshuizen eens in het zonnetje te zetten. Het kwam als een welkome verrassing voor alle ouderen die verblijven op Tusselerhof, Gudula, Huize Dahme en De Hoge Weide. De tijd die vanuit de Ronde Tafel Lochem genomen werd voor een kop koffie en een leuk gesprek, heeft ervoor gezorgd dat de ouderen een fantastische ochtend hebben gehad. 

De twintig heren die samen de Ronde Tafel 105 Lochem vormen, treffen elkaar frequent. In deze serviceclub staat ‘samendoen’ centraal. Ieder jaar zetten ze zich in om op een ludieke wijze geld in te zamelen voor één of meerdere goede doelen. Dit jaar zetten zij zich onder andere in tegen eenzaamheid bij ouderen. Blijf op de hoogte via hun Facebookpagina.


facebook.com/RondeTafelLochem