Kapel Vinocanka uit Lochem. Foto: PR

Kapel Vinocanka uit Lochem. Foto: PR

Kapel Vinocanka brengt
Tsjechische muziek

LOCHEM - Op zondag 7 november houdt kapel Vinocanka uit Lochem na twee jaar weer een eigen najaarsconcert in zaal Bousema te Lochem. Met aanvulling van het inmiddels bekende zangtrio Rita, Durk en Annelies uit Hurdegaryp.

De zaal kan maximaal vol want na het tonen van het coronatoegangsbewijs (QR-code) en legitimatiebewijs bij de ingang kan men naar binnen en hoeft geen 1,5 m afstand te worden gehouden. Het is wel verplicht om vooraf kaarten te bestellen. Het concert begint om 14.00 uur waarbij de zaal opengaat om 13.30 uur met voor de bezoekers een kopje koffie of thee. 

Vinocanka brengt, samen met de zanggasten uit Friesland, Tsjechische blaasmuziek van Hollandse bodem. Het zangtrio Rita, Durk en Annelies heeft veel ervaring met zingen zowel als zelfstandige zanggroep als van Tsjechische en Duitse zang bij andere kapellen. Er staan weer vele nieuwe werken op het de lessenaar.

Het concert begint om 14.00 uur, de zaal is open om 13.30 uur en de entree inclusief een kopje koffie/thee is 7,50 euro per persoon. Kaarten vooraf bestellen (verplicht) kan bij Gertie Braakman (0573-25 45 67 of kaartverkoop@vinocanka.nl) waarbij de kaarten aan de kassa klaar liggen en betaald kunnen worden. Het concert wordt gehouden in zalencentrum Bousema, aan de Zutphenseweg 35 te Lochem.