Winterwandeltochten in Laren

LAREN - De stichting Wandel Dorp Laren houdt op zondag 7 november voor de tweede keer een Winterwandeltocht in Laren. Er zijn vier prachtige tochten uitgezet van vijf, tien, vijftien en 25 kilometer. De start is bij de St. Steffenmanege aan de Verwoldseweg 26a in Laren.

De wandelaars aan de langste afstanden mogen tussen 9.00 en 11.00 uur vertrekken. En de deelnemers aan de vijf en tien kilometer kunnen vanaf 10.00 tot 12.00 uur aan hun tocht beginnen. Basisschoolleerlingen mogen gratis meedoen. Overige wandelaars betalen 4 euro en omdat de tochten onder auspiciƫn staan de van de Koninklijke Wandel Bond Nederland, krijgen leden hiervan 1 euro reductie.

De vijf kilometer route heeft geen pauze onderweg. De andere tochten hebben dit wel en ook in de Steffenmanege wordt er voor catering gezorgd. Inschrijven kan bij de start. De deelnemers hoeven geen QR code te laten zien, omdat er geen horecagelegenheden aangedaan worden onderweg.

Voor vragen kan men contact opnemen met Netty Boers, netty.boers-hissink@planet.nl of met Jan Eggink janendinie@kpnmail.nl.