Eigenaar Erik Nijenhuis en Jan de Graaff. Foto: PR

Eigenaar Erik Nijenhuis en Jan de Graaff. Foto: PR

Rookworstmousse van Slagerij Sieverink kampioen innovatie

Algemeen

LOCHEM - Slagerij Sieverink uit Lochem is met hun rookworstmousse afgelopen weekend kampioen Innovatie 2021 geworden tijdens Arnhem Rookworststad. De slagerij is sinds 1980 gevestigd aan de Markt in Lochem en doet al jaren mee in Arnhem. Nog niet eerder heeft Slagerij Sieverink zo’n hoge waardering gekregen voor zijn producten. Erik Nijenhuis, eigenaar, is dan ook heel trots dat de rookworstmousse tot kampioen is uitgeroepen.

De maaltijd Husselpot heeft in Arnhem een gouden bekroning gekregen. Een mooie waardering voor de kok van Slagerij Sieverink, Jan de Graaff, die alle maaltijden bereidt voor de klanten.

Arnhem Rookworststad wordt jaarlijks in oktober georganiseerd. Een team van deskundige juryleden keuren de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie. De belangrijkste pijlers van de wedstrijd zijn transparantie en onafhankelijkheid. Doordat de ingezonden producten alleen genummerd zijn, weten de juryleden niet van wie welk product is en wordt er een onafhankelijke keuring gedaan.

De rookworstmousse. Foto: PR
De maaltijd Husselpot heeft in Arnhem een gouden bekroning gekregen. Foto: PR