Ribs Company in de Molenstraat

LOCHEM - Maandag opent Ribs Company de deuren aan de Molenstraat 38 in Lochem. Er wordt al maandag hard gewerkt door de broers Faris en Karim Ibrahim. Achter de nog dichtgeplakte ramen is een zeer professionele keuken gerealiseerd. Ribs Company is een nog jong franchiseformule. Naast spareribs, draait het om burgers en chicken wings. Alles wordt dagelijks versbereid. Afhalen en bezorgen is mogelijk.

Door Henri Bruntink

De broers zijn afkomstig uit Raalte. "Onze vader is onze mentor", zegt Farris. Die heeft 35 jaar ervaring in de horeca en bezit in Raalte een Griekse grillroom. Voor hun eigen stap naar het ondernemerschap kwamen ze terecht bij Ribs Company. De keuze voor Lochem kwam tot stand na verkenning van de markt en in overleg met de franchisegever, die overigens opereert vanuit Apeldoorn.

Fietsbezorgers
Bij de keuze speelde mee dat Ribs Company versheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De al bestaande filialen van de keten krijgen online veelal goede beoordelingen van klanten op zowel smaak als (snelle) service. In Lochem zijn inmiddels zes fietsbezorgers aangenomen die vanaf volgende week klaarstaan om op pad te gaan. Bezorging vindt in de regel plaats tussen 30 en 45 minuten nadat de bestelling is geplaatst.

Bezorging vindt indien nodig ook per auto plaats. Het verzorgingsgebied omvat grofweg de gemeente Lochem exclusief Gorssel en Epse. Maar weer wel in Ruurlo en Borculo. Aan de Molenstraat in Lochem kunnen alle gerechten ook worden afgehaald. Ter plaatse eten zit er voorlopig niet in. Dat stelt andere eisen qua vergunning.

Opening
Op maandag 1 november moet de échte liefhebber van spareribs er als snel bij zijn want dan gaat 500 gram voor 1 euro over de toonbank. Die prijs geldt tussen 16.00 en 21.00 uur en alleen bij afhalen.


lochem.ribscompany.nl