Hilarisch cabaret bij het Vrouwennetwerk

LOCHEM - Irene van der Aart, een cabaretière uit Amsterdam, maakte jarenlang deel uit van het cabaretduo ROTS met Paulien Cornelisse. Tijdens een vakantie op Cuba werd ze verliefd op een boer uit de Achterhoek. Nu verdeelt ze haar tijd tussen beide plekken. Met haar succesvolle cabaretvoorstelling ‘De Boer op‘ vergeleek ze – als ervaringsdeskundige - het leven in de Randstad met het leven hier, op het platteland. Haar nieuwste voorstelling ‘Aanmodderen’ belooft hilarisch te worden. Daarmee treedt ze op dinsdagochtend 9 november op voor leden van Kon. NVVH-Vrouwennetwerk Lochem e.o.

De door haar geschetste, veelal herkenbare situaties vol relativerende humor, werken op de lachspieren, dus wordt het geheid een vrolijke ochtend. Irene van der Aart is naast cabaretière, ook actrice en zangeres en ze geniet de laatste jaren eveneens bekendheid als auteur van o.a. columns over het platteland.

Kennismaken
De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in de foyer van de Lochemse schouwburg. Kennismaken met de vele activiteiten van het Vrouwennetwerk? Niet-leden zijn welkom, na aanmelding via secr-lochem@nvvh.nl en voor zover eventuele nieuwe COVID-maatregelen geen belemmering vormen. Bij binnenkomst wordt naar de QR-code gevraagd.