Sportclub Lochem (JO15-3) won grandioos van Diepenveen (JO-15-2). Foto: Arjen Dieperink

Sportclub Lochem JO15-3 wint van Diepenveen

Door Arjen Dieperink

LOCHEM -  Afgelopen zaterdag speelde Sportclub Lochem (JO15-3) tegen Diepenveen (JO15-2). De wedstrijd liep in eerste instantie voor de Lochemse spelers voorspoedig. In de achtste minuut stond de score op 2-0 voor Lochem. Door een doelpunt in eigen goal werd het kort daarna 2-1, een kwartier later gevolgd door een penalty: 2-2. Voor de rust maakte Lochem er 3-2 van. In de tweede helft moest Diepenveen het onderspit delven. Langzaam liep het puntenaantal voor Lochem op. Diepenveen zette zich tot de laatste seconde maximaal in, maar het mocht voor hun niet meer baten. Uiteindelijk won Lochem JO15-3 met 7-2.