Informatie- avond Biodiversiteit en Energie- transitie

ALMEN - De thema's Biodiversiteit en Energietransitie krijgen de laatste tijd veel aandacht. Vereniging Almens Belang (VAB) wil graag onderzoeken in hoeverre deze thema's ook in Almen leven en of er draagvlak is voor initiatieven vanuit het dorp op deze thema's. Daarom wordt woensdag 3 november om 20.00 uur een informatieavond gehouden in dorpshuis Ons Huis. De avond is ingedeeld in twee blokken en ieder thema wordt ingeleid door een gastspreker.

Om 20.00 uur is het thema 'Energietransitie' met gastspreker Tonnie Tekelenburg van LochemEnergie en om 21.00 uur het thema 'Groen' met gastspreker Wolfram Reiziger als initiatiefnemer van Het Bijenlint Zutphen en Bijentuin Braamkamp. Aansluitend aan de presentaties van de gastsprekers is er ruimte voor een interactief gesprek en hoopt men een beeld te krijgen van zorgen en ideeën in het dorp omtrent deze thema's. 

Binnen de VAB zijn er op deze twee thema's werkgroepen opgericht, men is nog op zoek naar enthousiaste Almenaren om deze groepen te versterken. Wie affiniteit heeft met het onderwerp en actief wil bijdragen aan initiatieven op deze thema's kan zich melden op de informatieavond of mailen naar vab@almen-info.nl.

De VAB hoopt op een grote opkomst. Graag vooraf aanmelden via mail.


vab@almen-info.nl