Gerrit kreeg een origineel flesje IJsselwater en envelop met inhoud, zijn vrouw een prachtige bos bloemen. Foto: PR

Gerrit kreeg een origineel flesje IJsselwater en envelop met inhoud, zijn vrouw een prachtige bos bloemen. Foto: PR

HSV Ons Genoegen neemt afscheid van secretaris Gerrit Bosveld

GORSSEL - Zaterdagavond tijdens de prijsuitreiking aan het eind van het wedstrijdseizoen, heeft Ons Genoegen afscheid genomen van secretaris Gerrit Bosveld. Na ruim 35 jaar vindt Gerrit het tijd dat er een opvolger komt om zijn werk voort te zetten. Dat zal een hele kluif worden want Gerrit deed zijn werk met hart en ziel.

Altijd stond hij klaar om de vergunningen van de leden te regelen, soms midden in de nacht, omdat de leden uit Duitsland zo nodig de volgende morgen vroeg wilden vissen. Ruim 25.000 vergunningen heeft hij afgegeven in deze jaren. Geen moeite was hem teveel als het ging om overleg met gemeente, belangengroeperingen of visverenigingen.

Zelf kwam Gerrit de laatste tijd weinig aan actief vissen toe. Hij krijgt nu wat meer tijd voor zijn andere passie Go Ahead Eagles. Uit handen van de voorzitter Jan Rodenburg kreeg mevrouw Bosveld een prachtige bos bloemen en Gerrit een origineel flesje IJsselwater, het bekende likeurtje uit Gorssel, vergezeld van een envelop met inhoud. Zijn uitdrukkelijke wens om niet benoemd te worden tot erelid is door de vereniging gerespecteerd. Gerrit werd bedankt voor alles wat hij voor Ons Genoegen heeft gedaan.