Marja Keppels toont trots haar bondsonderscheiding. Foto: PR

Marja Keppels toont trots haar bondsonderscheiding. Foto: PR

Zilveren bondsspeld voor Marja Keppels van VV Forza

Algemeen

HARFSEN-LAREN - Marja Keppels, voorzitter van volleybalvereniging VV Forza uit Harfsen-Laren, heeft tijdens de algemene ledenvergadering op 4 november jl. een zilveren bondsonderscheiding gekregen. Tijdens deze vergadering nam ze afscheid als voorzitter. 

Marja is betrokken bij ‘alles wat volleybal is’. In 1999 begon ze als lid van de technische commissie en werd vervolgens mede-initiator, coördinator en bestuurslid voor het opzetten van CMV Berkelstreek en contactpersoon Jeugd bij Tornado. Ook zette ze mede het scholenproject op, om leerlingen van de basisscholen in de gemeente Lochem kennis te laten maken met volleybal en hen te stimuleren om lid te worden. In die jaren waren er meer CMV- teams dan ooit.
In 2013 werd Marja voorzitter van de volleybalvereniging Tornado. Deze Larense vereniging ging in 2017 samen SV Harfsen afdeling Volleybal en was sindsdien bekend onder de naam VV Forza. In de tussenliggende jaren was Marja ook nog eens actief als trainster, coach, vaak zelfs van meerdere teams tegelijk.
Tijdens de vergadering dankte de vereniging Marja voor al haar inzet en feliciteerde haar met de zilveren bondsspeld.
Wie kennis wil maken met VV Forza of een keertje wil meetrainen kan op de website de trainingstijden vinden.


www.vvforza.nlwww.vvforza.nl