Jubilarissen v.l.n.r.: Tiny Koetsier, Nienke Klooster, Harry Tragter, Bert Heijink en Dries Rotman. Jan Willem Aalderink en Dick Loman waren afwezig. Foto: PR

Jubilarissen v.l.n.r.: Tiny Koetsier, Nienke Klooster, Harry Tragter, Bert Heijink en Dries Rotman. Jan Willem Aalderink en Dick Loman waren afwezig. Foto: PR

Nieuwe voorzitter en zeven
jubilarissen bij OVÉRA-Almen

ALMEN - Op 28 oktober j.l. heeft Omnivereniging OVÉRA haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden.

Bij de opening verwees de voorzitter naar de bijzondere jaren 2020 en 2021. Vanwege de coronamaatregelen, konden veel sportlessen maandenlang geen doorgang vinden. 

Hij bedankte de leden voor het feit dat, ondanks het niet kunnen sporten, niemand zich heeft afgemeld en dat iedereen de contributie is blijven betalen. Op de agenda stonden de bekende punten, zoals de jaarverslagen van het bestuur en de afdelingen. 

Bij het agendapunt financiën werden de jaarrekeningen van 2019 en 2020 goedgekeurd. De kascommissie bracht verslag uit en stelde voor om het bestuur decharge te verlenen voor het gevoerde financiële beleid. De leden gingen unaniem akkoord.

Bestuursverkiezing
Secretaris Gerrit Nijkamp was aftredend en herkiesbaar, hij werd door de leden herbenoemd. Aftredend voorzitter was Jop van der Wee. In zijn plaats werd Else Ludden, met algemene stemmen, benoemd tot voorzitter.

Jubilarissen
Op deze ALV waren maar liefst 7 jubilarissen; Dries Rothman 65 jaar lid, Tiny Koetsier 50 jaar lid, Jan Willem Aalderink en Bert Heijink 40 jaar lid en Nienke Klooster, Dick Loman en Harry Tragter 25 jaar actief bij de vereniging.