Tramstation sluit rond de jaarwisseling

GORSSEL - Het Tramstation aan de Van der Capellenlaan 4 in Gorssel is vanaf dinsdag 14 december tot en met maandag 3 januari gesloten. Vanaf dinsdag 4 januari is het Tramstation op de reguliere openingstijden weer open. 

De huidige expositie over het leven en dood van Joan Derk Baron van der Capellen (1741-1784) wordt verlengd tot eind februari. Vanaf januari zal de expositie aangepast worden en wat meer laten zien over Joan Derks beruchte politieke activiteiten: het pamflet Aan het Volk van Nederland, Drostendiensten, Burgerbewapening. Dus: uitdieping van de bekende wapenfeiten van Joan Derk.

Openingstijden
De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het Tramstation: iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en tijdens de open dag op zaterdag 5 februari van 10.30 tot 15.00 uur. Van buitenaf zijn exposities in het Tramstation permanent te zien. Op 5 februari zijn de organisatoren en de samenstellers van de expositie in het Tramstation aanwezig om tekst en uitleg te geven.