Abonnementenverkoop 25-jarige IJsbaan De Vetweide

ALMEN - De voorverkoop van de abonnementen van de Almense IJsbaan is begonnen en duurt tot en met 19 december.

IJsbaan 'De Vetweide' staat weer onder water. Dat is niet voor de eerste keer. Het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat de ijsbaan in Almen verhuisde van de Whemerweg naar de huidige locatie aan de Vunderinkweg. Men wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en zal er tijdens de kerstmarkt, maar ook later in het nieuwe jaar aandacht aan besteden. Men hoopt de ijsbaan dit jaar, net als vorig jaar, te kunnen openen.

Steunen kan door in de voorverkoop alvast een abonnement aan te schaffen. De voorverkoop van de abonnementen is dit jaar van 5 december t/m 19 december. Abonnementen zijn ook te koop tijdens de winterwandeling op 19 december, start tussen 13.00 uur en 14.30 uur.

De prijzen van de voorverkoop zijn: jeugd 4 t/m 12 jaar 4 euro, jeugd vanaf 13 jaar en volwassen 8 euro. Na de voorverkoop zijn de prijzen resp. 8 euro en 15 euro voor een abonnement. Ook zonder abonnement kan men schaatsen. Prijzen voor de dagkaarten zijn: 13 jaar en ouder 3 euro, kinderen 4 t/m 12 jaar 2 euro en kinderen onder de 4 jaar gratis.

Men kan het inschrijfformulier in een envelop tezamen met het verschuldigde bedrag inleveren bij Wendy Ruiterkamp, Whemerweg 6 in Almen. Het abonnement ligt dan klaar bij de ijsbaan, als de ijsbaan open gaat. 

Ook de niet-schaatser kan de ijsbaan steunen door donateur te worden. Het donateurformulier is in te vullen tijdens de winterwandeling of aan te vragen via ijsbaandevetweide@gmail.com.