Afbeelding

De Nationale Vrijwilligersprijzen 2022

#Trots op je Team 

Wie wint er de hoofdprijs van 15.000 euro?
Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent: iedereen die meedoet dingt mee naar dé hoofdprijs van 15.000 euro. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als vorig jaar kan je als vrijwilligersorganisatie meedoen door een korte vlog in te sturen. Dit kan tussen 1 januari en 15 maart 2022.

Thema teamtrots
Het thema waarmee je dit jaar in de prijzen kunt vallen is ‘Trots op je team!’. Waar ben jij als Vrijwilligersteam trots op? Dat kan van alles zijn: dat je een sponsorloop met je team hebt georganiseerd; dat je met je team een fantastisch dorpshuis runt waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en graag komen; dat je met je team een zwembad weet open te houden ondanks keiharde coronamaatregelen. Om maar een paar dingen te noemen.

Een BN’er bij jou aan de slag
Uit alle inzendingen selecteert een landelijke selectiecommissie vijf genomineerden. Zij gaan door naar de volgende ronde waarin zij samen de strijd aan gaan om de hoofdprijs binnen te halen en heel veel PR aandacht! Want de arena is dit jaar een online programmareeks waarin vijf Bekende Nederlanders als vrijwilliger aan de slag gaan bij de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties.

Vijf Bekende 

Nederlanders 

gaan aan 

de slag bij 

vrijwilligers-

organisaties

Meedoen met een vlogje
De vlog mag niet langer dan vijf minuten duren. Liever korter! Wil je inspiratie en tips hoe je een vlog voorbereidt en opneemt? Bekijk op de website www.vrijwilligersprijzen.nl

Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? Ook lokaal in de prijzen.
Naast de landelijke prijs, valt er lokaal ook iets te winnen. De vrijwilligerscentrale LochemDOET reikt ook nog een prijs uit aan een lokaal vrijwilligersteam om super trots op te zijn. Je maakt namelijk kans op een mooi interview in de krant en een groots barbecuepakket, om de overwinning gezellig met je team te vieren. Dus zet het in je agenda want vanaf 1 januari kan je meedoen! Kijk op www.vrijwilligersprijzen.nl voor meer informatie over hoe je mee kunt doen.  #nvp2022 #vrijwilligerswerk #trots #teams

Meer informatie over de vrijwilligersprijzen 2022 #Trots op je team LOKAAL vind je op: 


www.lochemdoet.nl