Erik van den Belt van Keukenhuis Lochem in de showroom aan de Walderstraat. Foto: Henri Bruntink

Erik van den Belt van Keukenhuis Lochem in de showroom aan de Walderstraat. Foto: Henri Bruntink

Keukenhuis Lochem ademt kwaliteit

Algemeen

LOCHEM – Keukenhuis Lochem is neergestreken in de Walderstraat in Lochem. De showroom ademt kwaliteit en dat is precies wat eigenaar Erik van den Belt graag wil uitstralen. Hij heeft veel ervaring in de branche, als ontwerper en verkoper. Hij levert maatwerk en komt samen met zijn klanten graag tot verrassende keukens. Ontwerpkracht noemt hij het zelf.

Van den Belt is al sinds 1997 actief in de branche en sinds 12,5 jaar zzp’er. Met een eigen showroom gaat een grote wens in vervulling. “Hier kan ik de klant de materialen laten zien en voelen”, zo zegt hij. “Klanten komen vaak binnen met bepaalde wensen. Door samen out of the box te denken ontstaan de mooiste keukens.”

Toegankelijk
Het Keukenhuis mikt vooral op het midden- en hogere segment. Erik koos voor Lochem door de centrale ligging maar ook zeker door de prachtige uitstraling van het stadscentrum die Lochem te bieden heeft. “Ik wilde graag in het centrum zitten en dus niet op een industrieterrein. Maar ook niet in een al te grote stad. Toegankelijk moet het zijn en dat vond ik hier”, zo legt Erik van den Belt uit.

Betrouwbare leveranciers en duurzame materialen vormen de basis. Oog voor detail en ervaring doen de rest. De montage van de keukens ligt in eigen handen. Daardoor is ook de plaatsing van de met zorg samengestelde keuken in professionele handen. Ook de nazorg is uitstekend.

Interieurontwerp
Uniek is ook de samenwerking met een interieurontwerpster/designer, zodat ook adviezen met betrekking tot het interieur mogelijk zijn. Goed nieuws is ook dat de leveranciers van Keukenhuis Lochem nog steeds vrij korte levertijden kennen. Dus ook wie snel een keuken nodig heeft klopt niet tevergeefs aan.

In Markelo wordt in maart een prachtige keuken geplaatst. De keuken komt te staan in de showroom van Woonklaar.nl, de one-stop-shop voor nieuwbouwwoningen.

Een unieke samenwerking waar keukens natuurlijk niet ontbreken. Het gaat om een bijzonder ontwerp met een prachtig natuurstenen werkblad en houten fronten. Door dit te combineren met mat zwart krijgt het geheel een natuurlijke én moderne uitstraling.

Eindejaarsaanbieding
Om de opening in Lochem te vieren zijn er deze decembermaand speciale aanbiedingen. Klanten die nog dit jaar een keuken aanschaffen kunnen profiteren van diverse extra’s of zelfs van een professioneel interieurontwerp op maat. Erik van den Belt legt graag uit wat de mogelijkheden zijn. Een afspraak is zo gemaakt.


Keukenhuis Lochem
Walderstraat 5
7241 BH Lochem

0573 215 056

info@keukenhuislochem.nl

instagram.com/keukenhuislochem