Judith Haarman (l) en Monqiue Brokken hebben er zin in op 'derde kerstdag'. Foto: Arjen Dieperink

Judith Haarman (l) en Monqiue Brokken hebben er zin in op 'derde kerstdag'. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Harfsen geeft eigen dj’s airtime met online radio

Algemeen

HARFSEN - Er kwam na de persconferentie van premier Rutte nog wel wat denkwerk aan te pas, maar ze zijn eruit en hebben er zin in. Monique Brokken en Judith Haarman presenteren op maandag 27 december vanuit de foyer in dorpshuus Hoeflo te Harfsen een uitzending met de Harfsense dj’s.

Door Arjen Dieperink

De uitzending begint om elf uur en duur tot vijf uur in de middag. Alles is online te bekijken en te beluisteren. De uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Plaatselijk Belang Harfsen-Kring van Dorth en Dorpshuus Hoeflo. Bullrock Laren zorgt voor de technische apparatuur.
“De online radiouitzending kan ook via de webcam bekeken worden, maar het is natuurlijk nog leuker is om de dj’s live te zien uitzenden. Daarvoor wordt het gordijn van de foyer opzij geschoven zodat men onbelemmerd kan kijken hoe alles in zijn werk gaat. Natuurlijk allemaal op gepaste 1,5 meter afstand”, zegt Monique Brokken.
Over de uitzending zelf wil Judith Haarman ook wel het een en ander kwijt: “De programmering zal zeer divers zijn. Steeds wordt een blok van anderhalf uur gevuld door twee dj’s, met hun eigen muziek en hun eigen wijze van presenteren. Verder zal er elk uur een inwoner van Harfsen aanschuiven voor een interview. Te denken valt aan een bekende inwoner, een jonge en een oude inwoner, een ondernemende en een nieuwe inwoner.”
De online radio-uitzending is te bekijken en te beluisteren via onderstaande website.


https://harfsen.bullrock.nl.