Kerstnacht- viering vanuit de Gudulakerk

LOCHEM - Door maatregelen van de overheid kan de gebruikelijke kerstnachtviering in de Gudulakerk in Lochem niet doorgaan. Er komt wel een online kerstnachtviering vanuit de Gudulakerk met prachtige Christmas Carols, gezongen door de Capella Gudula onder leiding van Els Dijkerman.  Deze Carols zijn al voor de huidige beperkende maatregelen opgenomen. Ook zullen organist Els Dijkerman en trompettist Harry ten Brinke bekende kerstliederen ten gehore brengen. Lector in deze viering is pastor Janneke Koornstra en de voorganger is ds. Jan van Pijkeren. Men kan deze viering op 24 december om 22.00 uur dus uitsluitend online meevieren via P.G. Lochem - Kerkdienstgemist.nl. Op dezelfde manier zal ook de viering op kerstmorgen online uitgezonden worden. Deze begint op 25 december om 10.00 uur. Voorganger is ds. Froukien Smit en het thema is 'Rondom de kerststal'.

Voorlopig geen Vrouwen van Nu Eefde

EEFDE - Het bestuur van de Vrouwen van Nu Eefde heeft vanwege de huidige lockdown besloten de bijeenkomsten voorlopig niet door te laten gaan. De bijeenkomst van 11 januari 2022 en de nieuwjaarswandeling op 12 januari 2022 komen te vervallen. "Wij wensen iedereen mooie feestdagen en een goede start van het nieuwe jaar! Een nieuw jaar waarin de leden en gasten kunnen genieten van de vele activiteiten en het samenzijn bij Vrouwen van Nu Eefde. Uiteraard ontvangt u t.z.t. een uitnodiging.", zo laat men weten. Voor vragen kan men mailen naar vrouwenvannueefde@gmail.com of bel 06 - 331 494 88.

Gamrupa bakt kniepertjes voor schoolfonds

LAREN - Stichting Gamrupa gaat op woensdag 29 december tussen 9.30 en 16.00 uur kniepertjes bakken om daarmee geld in te zamelen voor hun schoolfonds. Vanuit dit schoolfonds ondersteunen zij Gambiaanse kinderen en jongeren uit kansarme gezinnen om onderwijs voor hen mogelijk te maken. De ondersteuning is niet alleen financieel, maar ook materieel. Denk aan het beschikbaar stellen van een verplicht schooluniform, schrijfmateriaal of lesmiddelen. En steun is hard nodig, want helaas is onderwijs voor velen in Gambia niet vanzelfsprekend.

Wie dus zin heeft in deze lekkernij en tegelijkertijd een goed doel wil steunen, kan bestellen via kapperttanja@hotmail.com of door een berichtje te sturen naar 06-19959499 (Anita). De bakkers staan klaar met de bestelling buiten bij Plus Beuzel, Holterweg 10 in Laren. Mocht ophalen niet lukken, laat het dan even weten.