Burgemeester Kruijffbad opent de deuren voor abonnementhouders. Foto: PR
Burgemeester Kruijffbad opent de deuren voor abonnementhouders. Foto: PR

Opening zwemseizoen bij
Burgemeester Kruijffbad

STEENDEREN - De poorten van het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen gaan op zaterdag 15 mei om 13.00 uur open voor het nieuwe zwemseizoen. Het Steenderense zwembad wil dit moment luister bij zetten, met de abonnementhouders. Na de opening is er dan gelegenheid tot recreatief zwemmen. Uiteraard wel volgens de maatregelen die gelden rond Covid-19.

De werkzaamheden zijn al een aantal maanden in volle gang om het mooie zwembad weer klaar te maken voor een hopelijk zonnig zwemseizoen. Voor al dit harde werken wil het Burgemeester Kruijffbad de vrijwilligers enorm bedanken. Zonder deze toppers geen zwembad.

Ook de vele aanvragen voor een zwemabonnement doet de organisatie goed. Wie het aangevraagde abonnement nog niet opgehaald heeft kan dat doen vanaf zaterdag 15 mei, want dan liggen vanaf 13.00 uur de abonnementen klaar bij de kassa van het zwembad om betaald en afgehaald te worden. In principe is het nog mogelijk tot en met 31 mei een abonnement aan te vragen, zolang de voorraad strekt.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) groep op maandagmiddag van 15.00 tot 15.30 uur.
Voor meer informatie en de meest actuele openingstijden kijkt op de website van het Burgemeester Kruijffbad.


www.zwembadsteenderen.nl

Burgemeester Kruijffbad opent de deuren voor abonnementhouders. Foto: PR