Vaste Prik is dankbaar voor hulp

GORSSEL -  Vaste Prik, de zwerfafvalclub van Gorssel, deed in oktober een oproep via de krant voor sponsoring en kan nu melden dat ze zeer dankbaar is voor alle respons. Een aantal particulieren, Welzijnswerk Lochem en de dorpsraad van Gorssel deden samen een duit in het zakje. Hierdoor heeft de groep nieuw materiaal aan kunnen schaffen zoals afvalzakringen en grijpers. Daarnaast kan men dit jaar een aantal leuke activiteiten organiseren voor de vrijwilligers. "Geweldig! Alle sponsoren van harte bedankt, we voelen ons gesteund en gewaardeerd.", zo laten ze weten. 

Vaste Prik is een activiteit die het hele jaar gewoon doorgang kan vinden. Dus wie een leuke activiteit in de buitenlucht zoekt, die zorgt voor een opgeruimd dorp én wat gezelligheid tijdens het zwerfafval prikken, wordt uitgenodigd eens mee te doen.

Zaterdag 22 januari van 10 tot 12 uur gaat men weer op pad met grijpers, afvalzakringen en een goed humeur. Of en hoe er gezamenlijk koffie (mét koek) wordt gedronken, is nog even afhankelijk van de maatregelen rondom Corona. 

Aanmelden kan via mail. 


fransje40@live.nl