VVD Lochem stoomt zich weer klaar voor de komende vier jaar

LOCHEM - VVD Lochem stoomt zich klaar om zich de komende vier jaar weer in te zetten. Alle thema’s en speerpunten voor de komende jaren zijn gebundeld in het verkiezingsprogramma. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontplooiing, wonen, werken en ondernemen. Ook de inzet op gebied van duurzame landbouw, natuur en energievoorzieningen, evenals het beeld wat VVD heeft bij een sterke gemeentelijke overheid voor inwoners die hulp en ondersteuning nodig hebben op het vlak van zorg, vervoer of huisvesting. Ondernemers en verenigingen die belangrijk zijn voor de leefbaarheid van de kernen kunnen rekenen op aandacht en gemeentelijke ondersteuning.

VVD heeft, als onderdeel van het college en als actieve raadsfractie samen met andere partijen, veel bereikt. Er is geïnvesteerd in de economie, de recreatiesector in de omgeving, samenwerkingen met regio Achterhoek, infrastructuurprojecten en de oprichting van het baken, die zorgt voor één centrale uitvoering. Daarnaast is er meer aandacht voor de landbouw en meer vrijheid in ruimtelijke ontwikkelingen. De lange opsomming is te danken aan inzet, focus, samenwerking en het netwerk binnen en buiten de gemeente.

VVD Lochem kijkt ernaar uit om de komende vier jaar weer verder te mogen gaan met als doel: samen bouwen aan een mooie en sterke gemeente Lochem.


www.vvd-lochem.nl