Telefonisch bemiddelen voor klusjes en ritjes

Word jij onze nieuwe telefoonstem zijn voor 1,5 uur om de 14 dagen?
Het telefoonteam van de vrijwillige dienstverlening zit van maandag t/m vrijdagochtend aan de balie van de bibliotheek in Lochem. Je bemiddelt tussen aanvragen van klusjes en ritjes en de vrijwilligerspool van SWL. Daarnaast maak je het mede mogelijk dat de bibliotheek ook in de ochtend open is voor publiek.

Wat vragen we van je
Het is prettig dat je een duidelijke telefoonstem hebt en dat je In staat bent om een hulpvraag te analyseren. De hulpvraag moet je vervolgens om kunnen zetten in passende vervolgacties en je registreert de hulpvragen. Het is fijn als je zelfstandig kan werken, ervaring hebt met computers en dat je een vriendelijke en hulpvaardige houding hebt. Daarnaast is er elke 6 weken een overleg met alle telefoonwachten.

Wat bieden wij
Uiteraard bieden we een goede inwerkperiode aan en krijg je inzicht in de hulp die via SWL Vrijwillige Dienstverlening wordt geboden. Daarnaast is SWL een leuke organisatie waar veel activiteiten zijn voor vrijwilligers waar je aan mee kunt doen als je dat leuk vindt.

Kijk voor de hele vacature op www.lochemdoet.nl of neem contact op met Carin Braak c.braak@welzijnlochem.nl. We maken graag kennis met jou.