Meerdaags voetbalevenement voor de jeugd bij Sportclub Lochem

Algemeen

LOCHEM - De organisatie noemt het nu al de drie leukste dagen van de vakantie voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Op 2, 3 en 4 mei vindt bij Sportclub Lochem een geweldig voetbalevenement plaats. Niet alleen voor leden van Sportclub Lochem, iedereen mag meedoen. 

De deelnemers worden onder meer uitgedaagd met afwisselende voetbaloefeningen, maken nieuwe vriendjes en zijn sportief bezig in hun vakantie. Afwisselende animatie zoals een voetbalquiz met vragen van of over profspelers en een penaltybokaal zorgen voor een mooie mix tussen voetbal en plezier.
Een sportief, gezond en veilig evenement dat tevens een sportieve en leuke opvang is in de schoolvakantie. Deelname kost 120 euro per per kind. Daarvoor worden de deelnemers drie dagen vermaakt en getraind, inclusief eten, drinken en een prachtig voetbaltenue (shirt, broek en kousen). Zij slapen allemaal gewoon thuis. Inschrijven kan vanaf 1 februari op onderstaande website.

Stimulering en beweging
Sportclub Lochem organiseert het evenement samen met Clubvoetbaldagen, een organisatie met jarenlange ervaring die dit mogelijk maakt voor veel clubs in het land. Manager Joren Meijer is blij dat Sportclub Lochem zich in 2022 weer aansluit: “Geweldig dat clubs zich hard maken om deze activiteiten te organiseren om jeugd te blijven stimuleren in het sporten”.
Eddo Siebelink, hoofd Jeugdopleiding bij Sportclub Lochem, onderschrijft dit door aan te geven dat de voetbaldagen naast plezier ook staan voor het continueren van sportdeelname en het realiseren van jeugdactiviteiten in de toekomst. Een win-win-situatie voor zowel deelnemers, hun ouders als de deelnemende clubs.


www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-sportclublochem