Deelnemers tijdens de vorige editie in 2018. Foto: PR
Deelnemers tijdens de vorige editie in 2018. Foto: PR

Harfsense Dorps Kwis beleeft tweede editie

Maatschappij

HARFSEN - Na het grandioze succes van de eerste Harfsense Dorps Kwis in 2018 was de commissie het al snel eens: er komt zeker een tweede editie. Gedacht werd aan 2020, en toen dat door corona niet doorging aan 2021. Uiteindelijk werd het wachten op 2022, maar op vrijdag 1 april is het dan zo ver. Echt!

Natuurlijk alleen als de coronamaatregelen het toestaan, aldus een woordvoerder van de HDK-commissie. 

Om 18.30 uur kunnen de teamcaptains het kwisboek afhalen in Dorpshuus Hoeflo en dat dient daar voor 23.30 uur weer ingeleverd te worden. Op zaterdagavond 30 april vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats. De Harfsense Dorps Kwis is bedoeld voor alle inwoners van Harfsen en Kring van Dorth. Leeftijd speelt geen rol. In 2018 gingen maar liefst 29 teams de strijd met elkaar aan en tijdens de afsluitende feestavond werden ‘De Schutters’ tot winnaar uitgeroepen.

Ook de komende Kwis is voor teams, waarvan de deelnemers zelf de samenstelling mogen bepalen. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen, clubs, etc. Elk team bestaat uit minimaal acht en maximaal vijftien deelnemers, waarvan er één teamcaptain wordt.

Teamcaptains
Voor de teamcaptains is er op maandagavond 7 maart om 20.00 uur een speciale bijeenkomst in Dorpshuus Hoeflo. Daar ontvangt de ploegleider allerlei informatie over de Kwis en moet tevens het inschrijfgeld van 50 euro per team worden voldaan. Het inschrijfformulier staat inmiddels online en de inschrijving sluit op 1 maart.

Meer informatie op de facebookpagina HDK Onderweg én hou ogen en oren goed open de komende tijd.


www.hoeflo/harfsensedorpskwis