Zumba trainer gevraagd in Almen

Zumba trainer gevraagd in Almen

ALMEN - De omnisportvereniging OVÉRA is op zoek naar een Zumba trainer. Hij of zij kan per direct beginnen. De Zumba les is op maandagavond van 19.00 tot 20.15 uur in sportzaal Almeloe in Almen. Ook zoekt de vereniging een trainer voor de les Dance-Mix; maandag van 11.00 tot 12.00 uur. Informatie en reacties bij Gerrit Nijkamp via 06-50268645 of gnijkamp@overa.nl.


Lochem klimt in de pen voor Amnesty

LOCHEM - In de maand december hebben veel inwoners van Lochem geschreven voor mensenrechtenactivisten over de hele wereld. Totaal gingen er 322 brieven en 245 kaarten op de bus.

Er werd geschreven voor onder meer een tiener uit Belarus, een journaliste uit China en een advocaat uit Egypte. Zij belandden in de gevangenis omdat zij opkwamen voor hun rechten. De werkgroep Lochem van Amnesty is alle briefschrijvers dankbaar voor hun medewerking aan deze actie en hoopt volgend jaar weer een beroep op iedereen te kunnen doen.


Marke Gorsselse Heide zoekt een nieuw bestuurslid

GORSSEL - Stichting Marke Gorsselse Heide is op zoek naar aanvulling voor het bestuur. De voorkeur gaat uit naar iemand met interesse voor communicatie en publiciteit. En natuurlijk een warm hart voor de Gorsselse Heide.

De Gorsselse Heide is een van de weinige natte heidegebieden in Nederland, een natuurparel. Marke Gorsselse Heide is een initiatief van inwoners die het beheer van de Gorsselse Heide op zich hebben genomen, samen met andere lokale vrijwilligersorganisaties, zoals IVN, de Natuurwerkgroep Gorssel en vele anderen.
Op onderstaande website staat meer informatie over deze vacature en hoe men kan reageren.


markegorsselseheide.nl


Alzheimer Trefpunt Lochem hoopt op 11 februari

LOCHEM - Het is zeer wel mogelijk dat de eerstvolgende bijeenkomst van de afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland gewoon door kan gaan. Deze staat gepland voor vrijdag 11 februari in het Stadshuus in Lochem.

De afdeling organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lochem. Daarnaast wordt een aantal avonden in het jaar een thema-avond opgezet voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Door corona zijn de bijeenkomsten in december 2021 en januari 2022 niet doorgegaan. In de Berkelbode is tegen die tijd te lezen of het Alzheimer Trefpunt van 11 februari wel weer mag.
`In deze tijd is het moeilijk om u te bereiken", laat de afdeling weten. "Misschien bent u korter of langer geleden zelf geconfronteerd met de diagnose Alzheimer of dementie. Of iemand in uw omgeving. Dan hebt u mogelijk behoefte aan meer informatie of een luisterend oor. Daarvoor kunt u bellen met de Alzheimer Telefoon."
Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar op 0800-5088 en er is informatie op de website. Ook is het mogelijk om te bellen met de vrijwilligers van het Alzheimer Trefpunt in Lochem:Truus Grijzen, tel. 0573-253862 of 06-51819095 of Miny Kreunen, tel. 0573-254521 of 06-33868102. Voor een luisterend oor of informatie. Deze informatie kan ook thuis worden bezorgd.


alzheimernederland.nl