Museum staal houdt Koffiehondenochtend

Museum staal houdt Koffiehondenochtend

ALMEN - Op donderdag 3 februari, 24 februari en 24 maart organiseert Museum STAAL een zogenaamde ‘koffiehondenochtend’ van 10.00 tot 12.00 uur.

Na ontvangst met koffie en lekkers, zal steeds een aansprekend thema de revue passeren. Op 3 februari zal Diederik van Liere, werkzaam voor het ‘Institute for Coexistence with Wildlife’ een presentatie houden over de wolf. 

Op 24 februari is het thema; hondentrouw en rouw. Hoe ga je om met het verlies van je dierbare huisgenoot. En waarom neem je een nieuwe? Speciale gast is auteur Arthur Japin. Hij vertelt over zijn hond en zijn boek ‘Honden voor het leven’. Dit boek is natuurlijk ook te koop. 

Een maand later, op 24 maart, komt Sophie van Steenderen, conservator van museum Harderwijk en kunsthistorica, vertellen over dieren in de kunst. Is het werk van Rien Poortvliet kunst of kitsch? 

Wilt u deze ochtend bijwonen? Aanmelden kan via mail en de entree is 10 euro. QR- en ID-controle bij binnenkomst en bij verplaatsing door het museum is een mondkapje verplicht. Er is plek voor 30 personen, dus reserveer snel!


info@museumstaal.nl 

www.museumstaal.nl